Un deţinut a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare

Un deţinut care executa o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă a evadat, vineri după-amiază, de la ferma Penitenciarului Satu Mare, el fiind căutat de poliţiştii din întreg judeţul.

249 afișări
Imaginea articolului Un deţinut a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare

Închisoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Penitenciarul Satu Mare, deţinutul Csoke Romulus Aron a evadat din ferma penitenciarului, situată la ieşirea din municipiul Satu Mare.

"Vineri, în jurul orei 16.10, persoana privată de libertate Csoke Romulus Aron, clasificată în regim semideschis, aflată în custodia Penitenciarului Satu Mare în vederea executării unei pedepsei cu închisoarea de trei ani pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, a părăsit punctul de lucru GAZ (Gospodărirea Agrozootehnică a unităţii) situat în exteriorul Penitenciarului Satu Mare", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, deţinutul muncea la serele din ferma Penitenciarului Satu Mare, împreună cu alte 21 de persoane private de libertate, fiind însoţiţi de un agent al unităţii.

Conducerea penitenciarului a început verificări pentru stabilirea condiţiilor în care deţinutul a fugit de la ferma unităţii şi a anunţat Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Ana Lăpuşte Mălăescu, au fost instalate filtre la toate ieşirile din judeţul Satu Mare, dar şi în toate localităţile, sute de poliţişti căutându-l pe evadat.

Acesta are o înălţime de 1,60 metri, constituţie atletică şi are o cicatrice de tăietură la mâna dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici