Un deţinut condamnat pentru furt a evadat de la Jilava

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Jilava, condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a evadat, marţi, la ora 14.30, el fiind în punctul de lucru - curăţenie Pantelimon.

469 afișări
Imaginea articolului Un deţinut condamnat pentru furt a evadat de la Jilava

Un deţinut condamnat pentru furt a evadat de la Jilava (Imagine: Penitenciarul Jilava)

Deţinutul George-Marius Bădae (25 de ani), din Bucureşti, a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava în 24 septembrie 2008, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

Tânărul are 1,72 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten tuns scurt, ochi căprui şi tatuaje pe braţul drept şi pe piept.

În momentul evadării, deţinutul purta un hanorac negru şi pantaloni maro cu buzunare exterioare, precizează sursa citată.

Potrivit Elenei Bucur, de la IPJ Ilfov, bărbatul a fost dat în urmărire, pe raza comunei Pantelimon fiind instalate filtre pentru recuperarea acestuia. La acţiunea de căutare vor participa şi echipaje ale Jandarmeriei.

La punctul de lucru de unde a fugit deţinutul, mai lucrau alţi patru deţinuţi

Penitenciarul Jilava anunţă printr-un comunicat remis marţi agenţiei MEDIAFAX că deţinutul care a părăsit punctul de lucru nu era singur, la acest punct mai fiind alte patru persoane private de libertate, repartizate în regim semideschis.

"În data de 22 septembrie în jurul orei 14.20 deţinutul George Marius Badae, născut la data de 24 septembrie 1984, fiul lui Marian şi Elena, condamnat la 3 ani pentru furt, repartizat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru «Curăţenie Pantelimon» situat în perimetrul obiectivului «Pantelimon» aparţinând Penitenciarului Jilava", se arată în comunicatul remis de Penitenciarul Jilava.

Potrivit documentului citat, la punctul de lucru îşi desfăşurau activitatea cinci persoane private de libertate, repartizate în regim semideschis, supravegheate de un şef punct de lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici