Un elev a fost lovit de un profesor chiar în timpul unei acţiuni despre violenţa în şcoli

  • Un elev dintr-o şcoală din Hunedoara s-a plâns, joi, că a fost lovit de un profesor.
  • Plângerea a venit exact în timpul unei acţiuni despre violenţa în şcoli.
625 afișări
Imaginea articolului Un elev a fost lovit de un profesor chiar în timpul unei acţiuni despre violenţa în şcoli

Un elev a fost lovit de un profesor chiar în timpul unei acţiuni despre violenţa în şcoli

Poliţiştii Biroului pentru Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi verbal de către un elev în vârstă de 16 ani că a fost lovit de către un profesor al şcolii.

Poliţiştii se aflau în curtea şcolii tocmai pentru o activitate cu caracter preventiv despre violenţa în şcoli.

Oamenii legii au aplanat conflictul, iar Poliţia Municipiului Hunedoara s-a sesizat din oficiu şi a întocmit dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe.

„În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că elevul ar fi pătruns într-o altă sală de curs pentru a căuta un prieten, fără a observa prezenţa profesorului care susţinea ora, iar la solicitarea acestuia de a părăsi sala de curs, ar fi avut un comportament neadecvat, fapt care l-a determinat pe profesor să recurgă la forţă, pentru a-l scoate din sala de curs”. transmite Poliţia Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici