Un elev a murit după ce s-a bătut cu un coleg de care râdea pentru că se bâlbâia

Un elev în vârstă de 16 ani a murit, vineri după-amiază, după ce s-a bătut cu un coleg, în parcul central din Strehaia, cei doi certându-se din cauza faptului că victima râdea de agresor pentru că se bâlbâia.

29 afișări
Imaginea articolului Un elev a murit după ce s-a bătut cu un coleg de care râdea pentru că se bâlbâia

Un elev a murit după ce s-a bătut cu un coleg de care râdea pentru că se bâlbâia

Potrivit comisarului şef în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mehedinţi, Dan Pătruţescu, vineri, în jurul orelor 13.00, după ce ambii elevi, colegi de clasă la liceul Matei Basarab din localitatea Strehaia au ieşit de la ore, între ei a izbucnit un conflict generat de faptul că unul dintre ei era bâlbâit.

"În parcul central din Strehaia a avut loc o altercaţie între doi tineri care s-au lovit reciproc pe fondul unei stări conflictuale mai vechi existente între ei. Autorul este cercetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, urmând ca după efectuarea necropsiei să se propună soluţia legală", a precizat comisarul şef Pătruţescu.

Colegii de clasă ai celor doi au declarat că între ei, în urmă cu o săptămână, ar fi izbucnit un conflict, având la bază un defect din naştere al agresorului, de care toţi colegii, inclusiv victima se amuzau.

Tot ei au povestit că ultima ceartă între cei doi a fost în urmă cu două zile, când aceştia s-ar fi luat la bătaie, dar au intervenit colegii de clasă şi i-au despărţit.

În altercaţia finală, de vineri după-amiază, agresorul l-a lovit cu un picior în burtă, în zona abdomenului, victima fiind transportată la Spitalul Orăşenesc din Strehaia. Medicul de gardă, Irina Cotârţă, a declarat că mai mulţi medici au încercat resuscitarea victimei timp de o oră, fără succes, în jurul orelor 14.00 declarându-se decesul victimei.

Inspectorul şcolar Lucia Ciorâţă a declarat că Inspectoratul şi conducerea instituţiei de învăţământ au început o anchetă şi că până la finalizare a acesteia, nu va face alte comentarii pe acestă temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici