Un elicopter SMURD a fost solicitat la Negru Vodă pentru un elev care a sărit gardul şi a rămas agăţat

Elicopterul SMURD a fost solicitat, miercuri, la Negru Vodă, judeţul Constanţa, pentru un copil în vârstă de 10 ani, care a sărit gardul şcolii şi a rămas agăţat în el cu braţul, elevul fiind în stare gravă.

753 afișări
Imaginea articolului Un elicopter SMURD a fost solicitat la Negru Vodă pentru un elev care a sărit gardul şi a rămas agăţat

Elicopterul SMURD, solicitat la Negru Vodă pentru un elev care a sărit gardul şi a rămas agăţat

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Constanţa, copilul de zece ani are o plagă cu sângerare masivă.

„La Negru Vodă, un copil de 10 ani a sărit gardul Şcolii şi a rămas agăţat în el cu braţul. Ar avea o plagă cu sângerare masivă, din primele informaţii”, potrivit sursei citate.

Pentru ca elevul să primească ajutor medical în cel mai scurt timp, la Negru Vodă a fost trimis SMURD elicopter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici