Un elicopter SMURD, solicitat după o coliziune frontală în Sibiu

Doi oameni au fost răniţi într-un accident rutier produs luni pe DN14, la ieşirea din localitatea Laslea spre Sighişoara, judeţul Sibiu.

174 afișări
Imaginea articolului Un elicopter SMURD, solicitat după o coliziune frontală în Sibiu

Un elicopter SMURD, solicitat după un accident în Sibiu

Primele cercetări arată că, în timp ce conducea un autoturism spre Dumbrăveni, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din judeţul Harghita, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 23 de ani, din Mureş.

Cei doi şoferi au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Conform ISU, dintre cele două victime, una era încarcerată, conştientă. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru a scoate persoana încarcerată, o femeie de 23 de ani care a fost preluată de elicopterul SMURD, conştientă. Aceasta este transportată de urgenţă la UPU Tg. Mureş întrucât prezintă multiple traumatisme.

Echipajele SAJ au preluat celălalt şofer, care a suferit un traumatism toracic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
sibiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici