Un fost director de la Protecţia Copilului Teleorman, inculpat în dosar cu Dragnea, a fost amendat pentru falsificarea unui raport

Fostul director al DGASPC Teleorman şi inculpat în dosarul angajărilor fictive, Rodica Miloş, a primit, marţi, o amendă penală, în urma deciziei magistraţilor, fiind găsită vinovată de falsificarea unui raport de evaluare a performanţelor profesionale ale uneia dintre angajatele fictive.

1073 afișări
Imaginea articolului Un fost director de la Protecţia Copilului Teleorman, inculpat în dosar cu Dragnea, a fost amendat pentru falsificarea unui raport

Un fost director de la Protecţia Copilului Teleorman, inculpat în dosar cu Dragnea, a fost amendat pentru falsificarea unui raport

Tribunalul Teleorman a avut pe rol procesul Rodicăi Miloş, fost director al DGASPC Teleorman şi inculpată în dosarul angajărilor fictive care îl vizează pe Liviu Dragnea, procurorii DNA solicitând instanţei din Teleorman pedepsirea acesteia pentru fasificarea raportului de evaluare a performanţelor Adrianei Botorogeanu.

Botorogeanu nu lucra, de fapt, la Protecţia Copilului, activitatea acesteia desfăşurându-se la sediul PSD Teleorman.

Tribunalul Teleorman a decis o amendă penală în cazul fostului director al DGASPC Teleorman pentru comiterea infracţiunii de fals intelectual.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Mai mult, judecătorii de la Teleorman au desfinţat raportul de evaluare falsificat pentru perioada 1 ianuarie 2011- 31 decembrie 2011.

Rodica Miloş nu a fost prezentă în instanţă la niciunul dintre termene şi nici nu a putut fi contactată telefonic, pentru un punct de vedere după ce a primit amenda penală.

Cazul de fals intelectual comis de fostul director al DGASPC Teleorman este unul aflat în strânsă legătură cu cel al angajărilor fictive din cadrul aceleiaşi instituţii, Rodica Miloş fiind, practic, inculpată în acelaşi dosar cu Liviu Dragnea, în procesul angajării formale într-o instituţie de stat a unor persoane care, potrivit anchetei, îşi desfăşurau activitatea la sediul PSD Teleorman, condus la vremea aceea de liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici