Un fost oficial de la Kremlin a fost găsit mort împreună cu soţia şi cu fiica

Vladislav Avaiev, un fost oficial de la Kremlin şi fost vicepreşedinte al Gazprombank, a fost găsit mort, împuşcat şi ucis, împreună cu soţia şi fiica sa de 13 ani, în apartamentul său de 2,4 milioane de euro din Moscova.

1806 afișări
Imaginea articolului Un fost oficial de la Kremlin a fost găsit mort împreună cu soţia şi cu fiica

Un fost oficial de la Kremlin a fost găsit mort împreună cu soţia şi cu fiica

Potrivit presei britanice, care citează agenţia Tass, fiica cea mare Anastasia, în vârstă de 26 de ani, a fost cea care a găsit cadavrele lui Avaiev, în vârstă de 51 de ani, ale soţiei acestuia, Yelena, în vârstă de 47 de ani,precum  şi ale fiicei mai mici.

Tânăra s-a alarmat când nu a putut lua legătura cu familia.

Plecată de acasă, şi-a dat seama că uşa era încuiată din interior, împrejurare care îi determină pe poliţişti să ipotezeze un caz de omucidere-sinucidere.

Argument susţinut de faptul că fiica ar fi găsit un pistol în mâna tatălui ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici