Un fost poliţist şi un fost militar, audiaţi în cazul cadavrului tranşat găsit la Lugoj

Poliţiştii din Timiş au ridicat joi două persoane suspectate în cazul cadavrului tranşat găsit la groapa de gunoi din Lugoj, ele fiind duse la audieri la Parchet, iar surse apropiate anchetei susţin că este vorba despre un fost poliţist şi un fost militar.

14 afișări
Imaginea articolului Un fost poliţist şi un fost militar, audiaţi în cazul cadavrului tranşat găsit la Lugoj

Un fost poliţist şi un fost militar, audiaţi în cazul cadavrului tranşat găsit la Lugoj (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma percheziţiilor care au avut loc joi la mai multe case din Lugoj au fost ridicate pentru audieri două persoane suspectate de omor.

"Au avut loc mai multe percheziţii simultane, la mai multe adrese din Lugoj, şi au fost duse la audieri două persoane. Procurorul de caz va stabili dacă, după audierile care au loc la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, va fi emisă ordonanţă de reţinere şi dacă va fi cerută arestarea preventivă", a spus Emil Andrei.

Surse apropiate anchetei susţin că cele două persoane sunt un fost militar şi un fost poliţist din Lugoj, în compania cărora a fost văzută victima. Cei doi au recunoscut în faţa anchetatorilor că îl cunoşteau pe bărbatul tranşat, dar au negat că ei ar fi autorii crimei.

Aceleaşi surse susţin că în casa unuia dintre cei doi suspecţi au fost găsite pete despre care se crede că ar fi de sânge, dar urmează să fie făcute cercetări.

Anterior, anchetatorii spuneau că poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Timiş au descins, joi, la apartamentul unui bărbat din Lugoj, întrucât acesta este considerat suspect în cazul unui omor comis în luna ianuarie, când cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit la groapa de gunoi din Lugoj.

Sursele citate afirmau că suspectul, Ioan V., în vârstă de 58 de ani, a fost ridicat de anchetatori şi dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Cadavrul unui bărbat care a fost decapitat şi căruia i-au fost tăiate mâinile şi picioarele a fost găsit, în 6 ianuarie, la groapa de gunoi din Lugoj, trupul fiind pus într-un sac menajer.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Hotico, declara atunci că mai multe persoane care se aflau în zona gropii de gunoi din Lugoj au anunţat Poliţia după ce au văzut un cadavru într-un sac menajer.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că victima era Titu Veliciu, de 42 de ani, cunoscut ca o persoană care locuia pe stradă, el fiind identificat pe baza probelor ADN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici