Un gălăţean suspect de Covid 19 s-a certat cu jandarmii, i-a înjurat şi s-a ascuns în casă

  • Un bărbat din Galaţi, suspect de Covid 19, a făcut scandal în momentul în care un echipaj de ambulanţă a vrut să-l ducă la spital
  • El s-a certat cu jandarmii şi a refuzat să fie luat de ambulanţa chemată de prietena lui. Mai mult, s-a ascuns în casă cu ajutorul unui prieten.
1127 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean suspect de Covid 19 s-a certat cu jandarmii, i-a înjurat şi s-a ascuns în casă

Un bărbat din Galaţi, suspect de Covid 19, a făcut scandal în momentul în care un echipaj de ambulanţă a vrut să-l ducă la spital. El s-a certat cu jandarmii şi a refuzat să fie luat de ambulanţa chemată de prietena lui. Mai mult, s-a ascuns în casă cu ajutorul unui prieten.

Scandalul a avut loc joi şi a pornit de la sesizarea făcută de o femeie care a anunţat la 112 că prietenul său prezintă simptome specifice COVID-19.

Bărbatul de 25 de ani a refuzat să fie preluat de ambulanţă, a devenit agresiv, iar echipajul medical a cerut ajutorul jandarmilor. Când i-a văzut pe jandarmi, tânărul a fugit şi s-a închis în propriul apartament. Jandarmii care au încercat să-l urmărească au fost opriţi de un prieten al scandalagiului.

Acesta a intrat în conflict cu patrula de la Jandarmeria şi, la final, a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a fi amendat.

„Prietenul, un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost avertizat de către jandarmi că în cazul în care nu încetează cu ameninţările şi injuriile la adresa forţelor de ordine vor fi luate măsuri legale împotriva acestuia. Cel în cauză nu a ţinut cont de recomandarea jandarmilor şi a încercat să îi împingă, motiv pentru care a fost condus, forţat, la sediul secţiei de poliţie unde a i-a fost aplicată o amendă în valoare de 3.000 lei pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

Şi bărbatul pentru care a fost solicitat echipajul medical a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru proferarea de injurii şi refuz de legitimare.

Ajuns la spital, scandalagiul a mai primit o amendă de 1.000 lei pentru injurii şi ameninţări aduse personalului medical de la Spitalul Judeţean Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici