Un gardian de la închisoarea Jilava s-a sinucis

Un gardian de la închisoarea Jilava a fost găsit mort, luni dimineaţă, în sala specială în care personalul îşi încarcă armele înainte de intrarea în tură, primele indicii arătând că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, s-a sinucis.

144 afișări
Imaginea articolului Un gardian de la închisoarea Jilava s-a sinucis

Un gardian de la închisoarea Jilava s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Alina Georgescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost găsit de colegii săi în jurul orei 4.30 dimineaţă.

"Se pregătea să intre în tură şi se afla, în acel moment, în sala specială destinată încărcării armelor", a declarat Georgescu.

Potrivit acesteia, bărbatul avea gradul de agent (echivalentul unui subofiţer) şi lucra în penitenciarul Jilava din anul 2000.

Oficialul ANP a mai declarat că, la aproape 12 ore de la incident, cei care investighează moartea bărbatului nu găsiseră încă vreun bilet care să explice gestul sinucigaş.

"Mai multe nu ştim. Evident, este o anchetă în derulare în acest caz şi, la finalul ei, cu siguranţă vom şti mai multe", a mai spus Georgescu.

Aceasta a precizat că, pe parcursul anchetei, vor fi audiaţi şi colegii de serviciu cu care bărbatul era în relaţii apropiate, cu scopul de a afla care au fost problemele care au determinat sinuciderea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici