Un incendiu a izbucnit, de la o lumânare, într-un bloc din Cluj-Napoca | FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din Cluj-Napoca, după ce un bărbat de 70 de ani a aprins o lumânare în memoria unei persoane decedate şi a lăsat-o nesupravegheată. Toţi cei din bloc s-au autoevacuat din cauza fumului.

7229 afișări
Imaginea articolului Un incendiu a izbucnit, de la o lumânare, într-un bloc din Cluj-Napoca | FOTO

Un incendiu a izbucnit, de la o lumânare, într-un bloc din Cluj-Napoca | FOTO

Potrivit ISU Cluj, incendiul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Constantin Brâncuşi, din Cluj-Napoca.

„Pompierii sosiţi de urgenţă la locul solicitării au găsit apartamentul, situat la etajul trei, cuprins aproape în întregime de flăcări. Locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a primit îngrijiri de la echipajul SAJ, dislocat la locul evenimentului, privind posibila de intoxicare cu fum. Bărbatul a refuzat transportul la spital. Intervenţia promptă a pompierilor a reuşit să limiteze extinderea flăcărilor şi la celelalte apartamente din imobil”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Intervenţia a fost una dificilă, din cauza focarelor mocnite din apartamentul unde a izbucnit incendiul, unde exista o colecţie de publicaţii organizată într-o bibliotecă personală.

Din cercetările preliminare se pare că proprietarul apartamentului afectat aprinsese o lumânare în memoria unei persoane şi a lăsat-o nesupravegheată, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
lumânare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici