Un interlop ieşean şi fiul său, ridicaţi de mascaţi de la Cupa României la box. Motivul reţinerii

Un interlop din Iaşi şi fiul său au fost ridicaţi de poliţişti din Sala Sporturilor din Iaşi, în timpul Cupei României la box. Cu o zi înainte, bărbatul sărise la bătaie la unul dintre arbitrii, după ce fiul său a pierdut un meci, o etapa anterioară a competiţiei.

2758 afișări
Imaginea articolului Un interlop ieşean şi fiul său, ridicaţi de mascaţi de la Cupa României la box. Motivul reţinerii

Un interlop ieşean şi fiul său, ridicaţi de mascaţi de la Cupa României la box. Bărbatul sărise la bătaie la unul dintre arbitrii

Scandalul a pornit după ce fiului lui Viorel Oarză, Robert, a pierdut un meci din cadrul Cupei României la Box, la o etapă care s-a desfăşurat la Iaşi.

Bărbatul, un cunoscut interlop ieşean, s-a supărat pe arbitru, după ce l-au declarat învins pe fiul său.

Oarză a intrat în ring şi a vrut să bată un arbitru. Victima a depus plângere la Poliţie, iar la etapa de la Iaşi, Robert Oarză şi fiul său au fost ridicaţi de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Vasile Cîtea, preşedintele Federaţiei Române de Box, a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a avut loc un incident şi pentru a preveni situaţia în care conflictul ia amploare a cerut sprijin de la Jandarmi şi de la Poliţie.

Când au ajuns acolo forţele de ordine, cei care provocaseră scandalul, Viorel şi Robert Oarză, plecaseră.

A două zi, la următoarea etapă a Cupei, poliţiştii au revenit. Între timp, unul dintre arbitrii a depus plângere pentru ameninţare. Viorel Oarză a fost ridicat din faţa Sălii Sporturilor, iar fiul său din hol.

„La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu spirijinul luptatorilor SAS Iaşi, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele unui tânăr şi unui bărbat de 44 de ani. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul şi bărbatul cercetaţi pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior faţă de tânăr a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea.

Viorel Oarza este cercetat şi într-un dosar penal pentru incendiere şi distrugere, după ce a dat foc unei maşini de lux. De asemenea, acesta este cunoscut şi pentru că a condus în Italia o reţea de trafic de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
interlop,
box,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici