Un italian prins circulând cu viteză a încercat să mituiască un poliţist mehedinţean cu 150 de euro

Un cetăţean italian, surprins circulând cu 111 kilometri pe oră în localitate, a încercat să mituiască un poliţist de la Serviciul Rutier Mehedinţi oferindu-i 150 de euro, pentru ca acesta să nu-i suspende permisul de conducere.

289 afișări
Imaginea articolului Un italian prins circulând cu viteză a încercat să mituiască un poliţist mehedinţean cu 150 de euro

Un italian prins circulând cu viteză a încercat să mituiască un poliţist mehedinţean cu 150 de euro (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Agentul şef Sorin Lică, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, a declarat că şoferul italian a fost filmat, duminică seară, de aparatul radar pe drumul naţional 6, în localitatea mehedinţeană Faţa Cremenii, circulând cu un autoturism Mercedes cu o viteză de 111 km/h.

"Când i-am adus la cunoştinţă că i se va suspenda permisul de conducere, şoferul a încercat, în repetate rânduri, să ofere suma de 150 de euro. Am anunţat ofiţerii Direcţiei Anticorupţie Mehedinţi care au organizat un flagrant", a spus Lică.

Potrivit aceleiaşi surse, înainte de a fi surprins circulând cu viteza de 111 km/h, şoferul a încălcat mai multe reguli de circulaţie, autoturismul pe care îl conducea fiind filmat depăşind în apropierea unei treceri de pietoni, pe linie continuă.

În urma flagrantului organizat de ofiţerii Direcţiei Anticorupţie Mehedinţi, bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost dus la audieri la Parchetul Tribunalului Mehedinţi.

Duminică noapte, procurorul a decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate pentru dare de mită, având interdicţia de a părăsi ţara în următoarele 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici