Un jandarm a încercat să se sinucidă în sediul Grupării de jandarmi din Cluj-Napoca

Un jandarm de la Gruparea de jandarmi din Cluj-Napoca a ajuns la spital, joi dimineaţă, după ce a încercat să se sinucidă şi s-a tăiat la gât cu un cuţit, incidentul având loc în sediul unităţii, deşi bărbatul nu era de serviciu.

197 afișări
Imaginea articolului Un jandarm a încercat să se sinucidă în sediul Grupării de jandarmi din Cluj-Napoca

Un jandarm a încercat să se sinucidă în sediul Grupării de jandarmi din Cluj-Napoca (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, Mariana Tecar, a declarat că în jurul orei 8.00 jandarmul a fost găsit de către colegi, în incinta unităţii, având o rană la gât.

Colegii jandarmului au sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la faţa locului, bărbatul fiind dus la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

"Bărbatul, angajat al Grupării Mobile de Jandarmi din Cluj-Napoca, s-a tăiat în zona gâtului cu un cuţit, iar la ora aceasta nu ştim motivele care au stat la baza acestui gest. Jandarmul, în vârstă de peste 30 de ani, avea evaluările psihologice la zi şi era cunoscut ca având activitate sportivă", a afirmat Mariana Tecar.

Ea a precizat că jandarmul nu era în timpul serviciului la momentul la care s-a petrecut incidentul şi că a fost declanşată o anchetă în acest caz.

Managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Tudor Simionescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la ora transmiterii acestei ştiri jandarmul este supus unei intervenţii chirugicale, însă starea de sănătate a acestuia este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici