Un jurnalist ucrainean a fost găsit mort lângă Kiev

  • Un jurnalist ucrainean a fost găsit mort lângă Kiev.
  • Lasă în urmă patru copii, soţia şi părinţii.
487 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist ucrainean a fost găsit mort lângă Kiev

FOTO imi.org.ua

Jurnalist şi fotograf de război, Maks Levin a fost ucis de focuri de armă ruseşti în capitala ucraineană, potrivit procuraturii ucrainene citate de Sky News.

Levin a dispărut la 13 martie în timp ce se afla în misiune. Cadavrul său a fost găsit vineri în satul Huta-Mezhyhirska.

Potrivit unuia dintre angajatorii săi, Levin mergea spre această zonă împreună cu un alt jurnalist, Alexei Chernyshov. Nu se ştie încă unde se află Chernyshov.

Levin lasă în urmă patru copii, soţia şi pe părinţi.

Nu este primul jurnalist care a fost ucis în timp ce relata despre conflictul din Ucraina.

Printre cei ucişi până acum se numără jurnalistul ucrainean Evjenii Sakun, care a murit într-un atac aerian rusesc asupra Turnului de televiziune din Kiev, şi trei jurnalişti împuşcaţi mortal în maşinile lor de către soldaţii ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jurnalist,
deces,
kiev

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici