Un leagăn comercializat de un supermarket, retras de la vânzare din cauza riscului de rănire

  • Un lot de leagăne 3-in-1, marca Kidland, este retras de pe piţă, pentru că există risc de rănire.
  • Retragerea este cauzată de un defect de fabricaţie care poate face ca scaunul leagănului să se încline în mod necontrola
  • Produsul a fost vândut în magazinele Kaufland.
143 afișări
Imaginea articolului Un leagăn comercializat de un supermarket, retras de la vânzare din cauza riscului de rănire

Un leagăn comercializat de un supermarket, retras de la vânzare din cauza riscului de rănire

OWIM GmbH & Co. KG retrage voluntar şi preventiv articolul „Leagăn 3-in-1“ marca „Kidland“, cu numărul de identificare 373598_2204.

Din cauza unui defect de fabricaţie, nu se poate exclude faptul că scaunul leagănului se poate înclina în mod necontrolat, înainte sau înapoi, în timpul folosirii. Această situaţie poate apărea exclusiv pentru produsele cu datele de identificare menţionate.

Pentru a evita un posibil risc de rănire, compania cere urgent tuturor clienţilor să acorde atenţie retragerii şi să nu continue să utilizeze acest lot de produs.

„Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland şi poate fi returnat în oricare din acestea. Contravaloarea produsului va fi restituită fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul cu datele de identificare menţionate mai sus. (...) Alte produse Kidland, în special alte leagăne, nu sunt afectate de această retragere”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
leagăn,
retragere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici