Un lider sindical craiovean spune că îl va da în judecată pe "derbedeul de la sănătate"

Liderul de sindicat din cadrul Spitalului 2 Filantropia din Craiova, Mihai Drăgoescu, a afirmat, miercuri, la mitingul de protest organizat în municipiu, că îl va da în judecată pe "derbedeul de la sănătate", apreciind că membrii Executivului sunt nişte "ageamii", fără "niciun fel de minte în cap".

76 afișări
Imaginea articolului Un lider sindical craiovean spune că îl va da în judecată pe "derbedeul de la sănătate"

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Liderul de sindicat de la Spitalul 2 Filantropia, medicul Mihai Drăgoescu, a spus, miercuri, pe esplanda Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, în faţa celor aproximativ 1.000 sindicalişti, că actualii guvernanţi "nu au minte" şi habar nu au ce taie.

"Strigăm de aici «Jos Guvernul!». Păi nu avem ce să facem, că ăştia nu sunt Guvern. Ăştia sunt nişte ageamii, aroganţi, fuduli, ipocriţi, care nu au niciun fel de minte în cap, care habar nu au ce taie. Sunt nişte şmecheri proşti. Trebuie să facem noi ca oameni, fiecare pe partea lui, să dea în judecată ministerul de care ţine", a afirmat Drăgoescu.

El susţine că sistemul sanitar este subfinanţat, de la Bucureşti fiind alocată pentru hrana unui pacient suma de 1,5 lei, adică "trei covrigi".

"Avem o grămadă de parlamentari în judeţ şi în oraş, care cică ne reprezintă. Vă întâlniţi cu ei pe stradă. Scuipaţi-i, domne', în faţă! Daţi-i afară, să nu-i mai votaţi. Mai bine votaţi vecinul din bloc sau vecinul de pe scară, în niciun caz derbedeii ăştia: Berceanu, Udriştioiu (medicul Tudor Udriştoiu - senator PDL), Surpăţeanu (medicul Mihail Surpăţeanu, deputat PDL). Tot felul de golani care sunt doctori. Toţi golanii din PDL sunt doctori la Dolj, care-mi dau 1,5 lei pentru oamenii din spital să mănânce. Nu este vată, nu este spirt, plecaţi dracu' acasă şi nu mai staţi pe capul nostru", a mai spus Mihai Drăgoescu.

El le-a cerut sindicaliştilor să-i acţioneze în judecată pe miniştrii Guvernului Boc, pentru a nu mai avea timp să se gândească la "rele".

"Fiecare este cu treaba lui. Pensionarii cu Şeitan, învăţământul cu Funeriu, eu cu al meu, pentru că eu am să-l dau în judecată pe derbedeul de la sănătate. Trebuie să-i dăm în judecată. 200.000 de procese civile, să se înece în procese. Să nu mai stea să se gândească la rele, să vină la procese, la Craiova", a mai spus liderul de sindicat de la Spitalul 2 Filantropia din Craiova.

Aproximativ o mie de sindicalişti de la CSDR, BNS şi Meridian au protestat, miercuri după-amiază, pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu", din Craiova, solicitând demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici