Un membru al clanului Raim, rănit cu un pix de colegul de celulă

Un bărbat acuzat de tentativă de omor, cunoscut ca făcând parte din clanul Raim, a fost rănit cu un pix în arestul IPJ Constanţa de către un coleg de celulă extrădat din Marea Britanie pentru omor deosebit de grav şi suspectat că în urmă cu un an a ucis un bătrân, într-un imobil din Constanţa.

418 afișări
Imaginea articolului Un membru al clanului Raim, rănit cu un pix de colegul de celulă

Un membru al clanului Raim, rănit cu un pix de colegul de celulă (Imagine Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, în urma unui conflict spontan, izbucnit, în cursul nopţii de joi spre vineri, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa, un tânăr de 27 ani, din Călăraşi, a rănit cu un pix din plastic, la faţă, un bărbat de 33 ani, din Mangalia.

Poliţiştii spun că tânărul avea pixul fără să încalce prevederile legale care reglementează executarea măsurilor privative de libertate.

În urma incidentului, bărbatul agresat a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, fiind declanşată o anchetă internă. În cauză este implicat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie dispusă de către procurori în funcţie de actele medico-legale.

Agresorul se află în arestul IPJ Constanţa după ce a fost extrădat din Marea Britanie la sfârşitul anului trecut, fiind acuzat de omor şi tâlhărie. De asemenea, el este principalul suspect într-un caz de omor, comis în mai 2010, într-un imobil din cartierul constănţean Faleză Nord, când victima a fost un bătrân de 72 de ani, despre care se ştia că era homosexual.

Victima sa, cunoscută ca făcând parte din clanul Raim din Mangalia, este acuzată, printre altele, de violare de domiciliu şi tentativă de omor după ce, în luna octombrie a acestui an, a lovit în cap, cu o bâtă, un copil de 12 ani, în timpul unei reglări de conturi cu un grup rival.

Clanul Raim a atras cu adevărat atenţia în luna mai a acestui an, când unul dintre liderii grupării, Iuzeir Raim, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiat într-o discotecă din staţiunea Olimp, fapt care a dus apoi la o serie de reglări de conturi, precum bătăi pe plajă, pe străzi sau în baruri şi discoteci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici