Un microbuz cu 15 persoane a rămas blocat timp de o oră pe un drum din cauza zăpezii viscolite

Un microbuz în care se aflau 15 persoane a rămas blocat, joi dimineaţa, timp de o oră, în judeţul Olt, pe Drumul Naţional 542, între localităţile Redea şi Valea Soarelui, din cauza zăpezii viscolite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

728 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu 15 persoane a rămas blocat timp de o oră pe un drum din cauza zăpezii viscolite

Un microbuz cu 15 persoane a rămas blocat timp de o oră pe un drum din cauza zăpezii viscolite

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pentru deblocarea Drumului Judeţean 542 a intervenit un singur utilaj de deszăpezire, dar şi un echipaj de Poliţie.

Cincisprezece persoane se aflau în microbuz, acestea mergând către locul de muncă, în localitate Amărăşti, judeţul Dolj.

"Pe DJ 542, între localităţile Redea şi Valea Soarelui, un microbuz şi un autoturism nu au mai putut să înainteze din cauza zăpezii de pe carosabil. Microbuzul se deplasa către localitatea Amărăşti din judeţul Dolj. Sunt acolo un utilaj de deszăpezire şi un echipaj de poliţie. Din datele de pe apel sunt în jur de 15 persoane în microbuz, care mergeau la muncă”, a declarat plutonierul major Alin Băsăteanu.

Drumul a fost deblocat, dar pe un singur sens, după aproape o oră.

Ulterior, în zonă au intervenit mai multe utilaje pentru a debloca în întregime carosabilul.

"Au fost deblocate microbuzul şi un autoturism. Se circulă pe DJ 542 pe un singur sens. Intervin utilajele pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil şi a se relua circulaţia pe ambele sensuri. În zonă bate vântul şi viscoleşte zăpada de pe câmp”, a afirmat reprezentantul ISU.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici