Un microbuz cu şase pasageri la bord s-a izbit de un parapet în judeţul Braşov. O persoană se află în stare gravă

Două persoane au fost rănite, iar una se află în stare gravă, după ce un microbuz în care se aflau şase pasageri s-a izbit luni de un parapet, sâmbătă, pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Perşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

189 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu şase pasageri la bord s-a izbit de un parapet în judeţul Braşov. O persoană se află în stare gravă

Un microbuz cu şase pasageri la bord s-a izbit de un parapet în judeţul Braşov

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la locul intervenţiei s-au deplasat o ambulanţă şi două echipaje SMURD, care vor transporta victimele la spital pentru îngrijiri medicale.

"Intervenim la un accident rutier, între Vlădeni şi Perşani. Un microbuz a intrat în parapet. În microbuz se aflau şase persoane, o persoană a fost proiectată afară din maşină şi este în stare mai gravă. Este conştientă. De asemenea, şoferul este şi el rănit la un picior", a declarat, corespondentul MEDIAFAX, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

"Accidentul rutier a avut loc pe DN1, la kilometrul, 203 lângă Vlădeni. Conducătorul unui microbuz, în care se aflau încă şase persoane, în timp ce se deplasa dinspre Făgăraş spre Codlea, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a rupt un parapet lateral", a declarat, la rândul său, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

DN 1, în zona producerii accidentului, este blocat până la efectuarea cercetării la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici