Un microbuz în valoare de 25.000 euro furat din Germania a fost descoperit în România

Poliţiştii de frontieră din Urziceni, judeţul Satu Mare, au confiscat un microbuz în valoare de 25.000 de euro, care figura ca fiind furat din Germania. Şoferul microbuzului avea în bagaje o sută de pachete ţigări, de provenienţă duty-free Ucraina, în valoare de peste 1.500 lei.

257 afișări
Imaginea articolului Un microbuz în valoare de 25.000 euro furat din Germania a fost descoperit în România

Un microbuz în valoare de 25.000 euro furat din Germania a fost descoperit în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni, jud. Satu Mare, au indisponibilizat, miercuri, un microbuz înmatriculat în Germania, condus de către cetăţeanul german H. Thomas, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor, iar în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat din 1 august din Germania.

Totodată, în urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului au fost descoperite, în bagajul cetăţeanului german, 100 de pachete ţigări, de provenienţă duty-free Ucraina, în valoare de 1.550 lei.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire la furt şi contrabandă, iar autovehiculul marca Ford, an fabricaţie 2015, în valoare de 115.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici