Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în Buzău. Bilanţ: 2 răniţi

Două persoane au fost rănite şi transportate la spital într-un accident produs, miercuri, în localitatea Vintileanca, judeţul Buzău, după ce un şofer nu a acordat prioritate unui microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

94 afișări
Imaginea articolului Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în Buzău. Bilanţ: 2 răniţi

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în Buzău. Două persoane au fost rănite

Reprezentanţii Poliţiei Buzău au declarat că accidentul în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism s-a produs la intersecţia drumurilor DJ 103R şi DN 1B E577.

„În timp ce conducea un autoturism pe DJ 103R, la intersecţia cu DN 1B E577, un bărbat de 72 de ani din Pietroasele nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz ce rula pe direcţia Mizil - Buzău şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, un pasager din microbuz, în vârstă de 50 de ani, din Săhăteni şi şoferul turismului au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital”, au precizat sursele citate.

În microbuz se afla un singur călător, care a fost rănit, iar şoferul maşinii a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă, a transmis Poliţia Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici