Un militar văzut ultima dată pe plaja de la Corbu, dat dispărut de colegi

Un militar a fost dat dispărut de colegi, luni, după ce acesta nu s-a întors în unitate, nu a mai fost găsit unde era cazat şi nici nu a răspuns la telefon. Ultima dată ar fi fost zărit pe plaja de la Corbu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1546 afișări
Imaginea articolului Un militar văzut ultima dată pe plaja de la Corbu, dat dispărut de colegi

Un militar văzut ultima dată pe plaja de la Corbu, dat dispărut de colegi

Surse judiciare au declarat că militarul a fost dat dispărut, luni, de colegii săi, după ce aceasta nu a mai fost văzut şi nici nu a mai răspuns la telefon. În plus, acesta nu s-a întors la unitate. Ultima dată a fost zărit pe plaja din de la Corbu, duminică seara.

Poliţia Constanţa confirmă că se desfăşoară căutări pentru identificarea unei persoane, dar că nu pot oferi mai multe detalii despre caz.

Întrebaţi dacă persoana căutată a fost implicată în operaţiunile de căutare a adolescentului de 14 ani, dispărut în apele mării de pe plaja de la Corbu, reprezentanţii Poliţiei Constanţa au spus că cele două cazuri nu are nicio legătură.

Militarul dat dispărut de colegi este din judeţul Cluj şi fusese detaşat la Constanţa pentru un exerciţiu, iar în weekend acesta a fost în permisie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici