Video Un mort şi 50 de oameni evacuaţi în urma unui incendiu, în Capitală (Video ProTv)

O femeie a murit în urma unui puternic incendiu izbucnit, marţi noaptea, într-un bloc din cartierul Pantelimon, care a dus la evacuarea a 50 de locatari.

27 afișări

Femeia, în vârstă de 70 de ani, avea arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi a decedat la Spitalul Pantelimon, unde a fost transportată de urgenţă în cursul nopţii, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, Mircea Ungureanu.

Alte 13 persoane au fost transportate la spital în urma incendiului, dintre care trei intoxicate cu fum, însă acestea au fost externate deja, a mai spus Ungureanu.

Incendiul a fost semnalat la 22.10, când au plecat la faţa locului patru maşini cu apă, două autoscări mecanice, o autospecială de descarcerare şi şase maşini SMURD de prim-ajutor, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, maiorul Cătălin Eftene.

Focul a pornit de la unul din apartamentele blocului, a cuprins una dintre camere şi balconul, iar din cauza fumului gros, care a urcat pe casa scării, au fost evacuaţi 50 dintre locatarii blocului.

În acest caz a fost începută o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului, a mai spus Eftene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici