Un mort şi cinci răniţi într-un accident produs pe DN1

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc, luni după-amiază, pe DN1, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti şi în care au fost implicate trei maşini.

26 afișări
Imaginea articolului Un mort şi cinci răniţi într-un accident produs pe DN1

Un mort şi cinci răniţi într-un accident produs pe DN1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Elena Bucur, accidentul a avut loc în dreptul pasarelei de la Tâncăbeşti, după ce şoferul unei Dacii Papuc, care mergea dinspre Bucureşti spre Ploieşti, a intrat cu maşina în bordura ce desparte cele două sensuri de mers şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un Volkswagen Golf care a lovit, la rândul său, o Dacie Solenza.

La locul accidentului au fost trimise trei salvări ale Serviciului de Ambulanţă Ilfov, o ambulanţă SMURD şi un elicopter SMURD.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Ilfov, Cristian Grasu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că o persoană a murit, iar o alta este în stop cardio-respirator, echipajul SMURD încercând resurcitarea acesteia. În cazul în care îşi va reveni, aceasta va fi transportă cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Ambulanţele care îi transportă pe ceilalţi răniţi au plecat spre spitalele din Capitală.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN1, în localitatea Tâncăbeşti este îngreunată din cauza accidentului care a loc în jurul orei 15.00, şoferii fiind rugaţi să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici