Un mort şi patru răniţi, într-un grav accident rutier în Prahova (Video)

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni pe DN 1 B, între Ploieşti şi Buzău, bărbatul decedat şi trei dintre răniţi fiind angajaţi ai unităţii militare de aviaţie Boboc din judeţul Buzău.

254 afișări
Imaginea articolului Un mort şi patru răniţi, într-un grav accident rutier în Prahova (Video)

Un mort şi patru răniţi, într-un grav accident rutier în Prahova (Imagine: www.stirileprotv.ro)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 23:10, pe DN 1 B, în localitatea prahoveană Chiţorani.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că şoferul unui BMW, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se îndrepta dinspre Buzău către Ploieşti, a pierdut controlul volanului şi, într-o curbă, maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un autoturism Renault Clio în care se aflau patru bărbaţi, toţi angajaţi ai unităţii militare de aviaţie Boboc din judeţul Buzău.

În urma impactului violent dintre cele două maşini unul dintre pasagerii aflaţi în Renault, locotenent colonel la UM 01838 Buzău, în vârstă de 43 de ani, a murit pe loc, ceilalţi trei bărbaţi aflaţi în aceeaşi maşină au fost răniţi, iar soţia şoferului care se pare că a provocat accidentul, în vârstă de 24 de ani, a fost şi ea grav rănită.

Patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Prahova şi un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului, transportând victimele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

În urma primelor investigaţii, medicii de la această unitate medicală au decis să trimită femeia, aflată în stare critică, la un spital din Bucureşti.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului BMW, care din primele cercetări se face vinovat de producerea accidentului, s-a urcat într-una dintre ambulanţe, deşi nu era rănit şi, ajuns la spitalul din Ploieşti, a încercat, în primă fază, să fugă.

Conform aceleiaşi surse, testul de alcoolemie a arătat că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere în stare de ebrietate şi distrugere.

În urma accidentului traficul pe DN 1 B între Ploieşti şi Buzău a fost blocat timp de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici