VIDEO  Un Moş Crăciun albastru, în zona de război la Bahmut: a împărţit cadouri şi zâmbete

Un soldat din Brigada 10 care luptă în prima linie în Bahmut, regiunea Doneţk, s-a îmbrăcat în Moş Crăciun.

164 afișări
Imaginea articolului Un Moş Crăciun albastru, în zona de război la Bahmut: a împărţit cadouri şi zâmbete

Un Moş Crăciun albastru, în zona de război la Bahmut: a împărţit cadouri şi zâmbete

Era un Moş Crăciunîn albastru, o tradiţie legată de o figură slavă similară cunoscută sub numele de „Ded Moroz” (Bunicul Îngheţ).

I-a vizitat pe copiii şi oamenii aflaţi în dificultate care locuiesc într-una dintre zonele cu cele mai grele lupte de câteva luni.

Trupele ruse au încercat fără succes să supună oraşul. Preşedintele Zelenski a vizitat trupele din Bahmut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici