Video Un muncitor a murit îngropat de un mal de pământ

Un muncitor a murit, luni după-amiază, după ce a fost acoperit de un mal de pământ în timp ce lucra pe un şantier de pe Aleea Mizil din sectorul 3 al Capitalei.

23 afișări

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost acoperit de pământ până la nivelul gâtului. Acesta lucra pe un şantier la reţeaua de canalizare.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de la Grupul de Salvatori, o echipă de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Echipele de intervenţie l-au scos pe tânăr din pământ şi au încercat să-l resusciteze, însă a fost prea târziu.

La locul accidentului sunt aşteptaţi şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici