VIDEO  Un muncitor a rămas blocat pe un zgârie-nori: cuprins de flăcări, a fost salvat de un macaragiu

Operaţiune spectaculoasă de salvare a unui muncitor rămas blocat într-o zonă periculoasă.

497 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a rămas blocat pe un zgârie-nori: cuprins de flăcări, a fost salvat de un macaragiu

Un macaragiu cu reflexe rapide a reuşit să salveze un muncitor care a rămas blocat pe un acoperiş, în timp ce a izbucnit un incendiu şi flăcările se apropiau rapid de el.

Incidentul a avut loc în Piaţa Station Hill din Reading, Marea Britanie, pe 23 noiembrie. Imagini filmate de un spectator, Christopher Lauder, îl arată pe muncitorul blocat pe marginea acoperişului, cu fumul şi flăcările pe cale să-l cuprindă.

Din fericire, operatorul de macara, Glen Edwards, a intrat în acţiune, manevrând cabine către muncitor. Bărbatul a reuşit să intre în cuşcă şi a fost ridicat depe clădire, apoi trnsportat în siguranţă.

Peste 50 de pompieri au stins cu succes incendiul din zgârie-nori, clădire aflată în construcţie, şi nu au fost victime grave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici