Un nou caz de răpire. Tânără luată de pe stradă, la Corabia, şi dusă în Caracal de doi bărbaţi

O tânără de 26 de ani a fost luată de pe o stradă din Corabia, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în Caracal. Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz şi vor fi prezentaţi, marţi, parchetului cu propunere de arestare preventivă.

50722 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de răpire. Tânără luată de pe stradă, la Corabia, şi dusă în Caracal de doi bărbaţi

Tânără răpită de pe stradă, la Corabia şi dusă în Caracal. Doi bărbaţi, arestaţi preventiv

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, un bărbat din Corabia a sunat luni la 112 şi a anunţat că sora lui, de 26 de ani, a fost luată cu forţa de pe strada C.A. Rosetti şi urcată într-o maşină argintie, care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Află NOI INFORMAŢII despre caz: Noi date în cazul din Corabia: Tânăra se despărţise în urmă cu un an de cel care a pus la cale răpirea

Poliţiştii din Olt au declanşat operaţiunile de căutare a tinerei, fiind alertate şi secţiile din judeţele învecinate. Oamenii legii au depistat un bărbat de 49 de ani care conducea în Caracal maşina folosită la răpirea tinerei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat tânăra şi pe cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 25 de ani.

Cei trei au fost audiaţi la sediul Poliţiei. „Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

În urma audierilor, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici