Un nou caz de „sextortion”. Două tinere din Cluj sunt cercetate după ce au filmat un bărbat în ipostaze compromiţătoare şi l-au şantajat

O tânără de 20 de ani a fost reţinută la Cluj, bănuită că, alături de alta, a filmat un bărbat în ipostaze compromiţătoare şi l-a şantajat cu publicarea imaginilor, cerând bani.

25200 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de „sextortion”. Două tinere din Cluj sunt cercetate după ce au filmat un bărbat în ipostaze compromiţătoare şi l-au şantajat

Un nou caz de „sextortion”. Două tinere din Cluj sunt cercetate după ce au filmat un bărbat în ipostaze compromiţătoare şi l-au şantajat

Potrivit Poliţiei Cluj, poliţiştii din Dej au identificat marţi două femei de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud.

Cele două tinere sunt bănuite că, aflate în locuinţa unui bărbat de 44 de ani din Dej, l-ar fi filmat în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând bani pentrru a nu face publice imaginile.

Femeile sunt cercetate pentru şantaj, iar cea de 20 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore.

„Sextortion” este un fenomen care ia amploare la nivel mondial. Poliţiştii susţin că s-au înmulţit cazurile în care persoane cad victime infractorilor care le conving, prin intermediul reţelelor de socializare precum Facebook, Tinder sau Match.com, să se dezbrace în faţa camerelor web sau să le trimită imagini nud, apoi le şantajează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici