Un nou cutremur s-a produs în Vrancea joi dimineaţa, al cincilea din această săptămână. Ce magnitudine a avut

  • Seismul a avut loc la ora 5.25 în judeţul Vrancea.
  • Este al 5-lea seism care se produce în această săptămână în judeţul Vrancea.
391 afișări
Imaginea articolului Un nou cutremur s-a produs în Vrancea joi dimineaţa, al cincilea din această săptămână. Ce magnitudine a avut

Un nou cutremur produs în Vrancea joi dimineaţa. Ce magnitudine a avut

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 5.25 în judeţul Vrancea.

Acesta a avut magnitudinea de 3 şi s-a produs la o adâncime de 81 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Braşov (85 km), Bacău (90 km), Ploieşti (104 km), Galaţi (111 km), Brăila (115 km), Bucureşti (155 km).

Este al cincilea seism care se produce în această săptămână în Vrancea. Luni, 14 iunie, au avut loc două cutremure, unul cu magnitudine de 3,1, la adâncimea de 167 de kilometri.şi celălalt la interval de o oră  cu magnitudine de 3.4, la adâncimea de 17km.

Alte două seisme au fost înregistrate în noaptea de luni spre marţi.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primula avut loc la ora 3.08 şi a avut magnitudinea de 3,1 la adâncimea de 18 kilometri.

Al doilea seism s-a înregistrat la ora 3.51 şi a avut magnitudinea 2.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici