Un nou focar de COVID-19 în Prahova: 31 de bolnavi la Câmpina. În total în judeţ sunt 11 focare

  • 31 de angajaţi ai unui agent economic din Prahova au fost depistaţi cu noul coronavirus, au transmis, marţi, reprezentanţii Prefecturii.
  • În judeţ sunt 11 focare active, cu un număr de 230 de persoane bolnave, toate locurile din ATI sunt ocupate, iar unitatea mobilă este defectă.
24796 afișări
Imaginea articolului Un nou focar de COVID-19 în Prahova: 31 de bolnavi la Câmpina. În total în judeţ sunt 11 focare

Un nou focar de COVID-19 în Prahova: 31 de bolnavi la Câmpina. În total în judeţ sunt 11 focare

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a raportat Prefecturii un nou focar, identificat la un agent economic din Câmpina, acolo unde 31 de persoane dintre cele 83 angajate au fost confirmate cu noul coronavirus.

Epidemiologii au decis să izoleze contacţii direcţi, să fie dezinfectat locul de muncă, iar conducerea firmei a dispus reorganizarea temporară a activităţii cu restrângerea ei.

Conform DSP Prahova, în prezent, 11 focare sunt declarate active, cu un total de 230 persoane.

Numărul total de locuri pentru îngrijirea pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 297 de paturi sunt ocupate.

„Toate locurile ATI (20) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi de la Spitalul Municipal Câmpina sunt ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecţiuni tehnice”, spun reprezentanţii Prefecturii Prahova.

În Prahova, de la începutul epidemiei şi până în prezent au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 3834 de persoane, dintre care 907 sunt raportate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova ca fiind cazuri active. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 132 de prahoveni au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici