Un nou oraş reşedinţă de judeţ întră în scenariul roşu. Măsurile anunţate de autorităţile locale

Municipiul Alba Iulia şi oraşul Abrud, din judeţul Alba, intră în scenariul roşu, după ce rata de incidenţă cumulată a depăşit 3 la mia de locuitori.

1068 afișări
Imaginea articolului Un nou oraş reşedinţă de judeţ întră în scenariul roşu. Măsurile anunţate de autorităţile locale

Un nou oraş reşedinţă de judeţ întră în scenariul roşu. Măsurile anunţate de autorităţile locale

Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba, la nivelul municipiului Alba Iulia şi a oraşului Abrud unde rata de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2 este de peste 3/1.000 de locuitori.

Astfel, de joi, de la ora 00.00 se închid cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte, se interzice organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private, sau a altor evenimente culturale; se interzice organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, etc.) atât în spaţii deschise cât şi închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, terase, etc.); se interzice desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private; se interzice circulaţia în interiorul localităţilor pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

Restaurantele, cafenelele se închid în interior, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci şi nici a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici