Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judeţean Timişoara

Un pacient a luat foc în timpul unei intervenţii chirurgicale făcute la Spitalul Judeţean din Timişoara.

4641 afișări
Imaginea articolului Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judeţean Timişoara

Un pacient de 84 de ani a luat foc în timpul unei intervenţii care viza extirparea unei tumori, conform primelor informaţii. Incidentul a avut loc vineri într-o secţie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Se pare că flăcările au apărut în urma unei reacţii chimice între substanţele folosite de medici şi oxigen.

Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 5% din suprafaţa corporală, inclusiv pe faţă. Totuşi, se pare că este în afara oricărui pericol. În acest moment, bărbatul este intubat.

Medicul care făcea intervenţia chirurgicală a reuşit să stingă flăcările. El are arsuri la mână. Conform procedurii, incidentul va fi anchetat de conducerea unităţii medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici