Un pacient diagnosticat cu gripă a murit la Spitalul Judeţean Sibiu

Un pacient în vârstă de 43 de ani, la care a fost confirmată prin analize de laborator prezenţa virusului gripal, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

794 afișări
Imaginea articolului Un pacient diagnosticat cu gripă a murit la Spitalul Judeţean Sibiu

Pacientul era internat în spital din 12 ianuarie, fiind diagnosticat cu gripă. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, evoluţia a fost defavorabilă, pacientul fiind ventilat mecanic, iar starea acestuia s-a agravat, prezentând insuficienţă multiplă de organe şi sisteme care au cauzat stopul cardio-respirator.

„Pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezenţa virusului gripal şi care a fost internat în cadrul Secţiei Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urca unui stop cardio respirator neresuscitabil”, a anunţat conducerea spitalului.

Potrivit acesteia, în perioada 24-26 ianuarie, în cadrul Secţiei Clinice Boli infecţioase au fost înregistrate 10 cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, patru dintre aceste persoane fiind internate. De asemenea, au mai fost internate 10 persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienţii sunt stabili şi sub tratament, internaţi în cadrul secţiei Boli Infecţioase, potrivit reprezentanţilor SCJU Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici