Un parlamentar USR cere închiderea oraşului Suceava: „Moldova devine o bombă cu ceas!”

Deputatul USR Iulian Bulai cere închiderea oraşului Suceava şi avertizează că Moldova devine o bombă cu ceas, după ce peste 100 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean s-au infectat cu coronavirus.

12638 afișări
Imaginea articolului Un parlamentar USR cere închiderea oraşului Suceava: „Moldova devine o bombă cu ceas!”

Un parlamentar USR cere închiderea oraşului Suceava: „Moldova devine o bombă cu ceas!”

Iulian Bulai, parlamentar USR, spune că neglijenţa, nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor fac din Moldova o bombă virală cu ceas.

„Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!), cu excepţia transportului cu ambulanţa şi a aprovizionării cu produse alimentare, faceţi testări la scară largă şi dezinfectări masive”, a scris Bulai, pe pagina sa de socializare.

El mai spune că absolut toţi pacienţii din Suceava care trebuie internaţi la Rădăuţi trebuie testaţi, fie că au sau nu simptome, înainte de internare.

„Toate cadrele medicale trebuie dotate URGENT cu echipamente de protecţie. N-aveţi? Faceţi rost! Găsiţi soluţii! Nu ne mai spuneţi că avem, o să facem, o să rezolvăm. Doar faceţi!”, a adăugat deputatul USR.

Pacienţii din Suceava care au nevoie de tratament în urgenţă vor fi trataţi la Rădăuţi, unde au fost trimişi în ajutor medici din mai multe oraşe ale Moldovei. Spitalul din Suceava este închis după ce aproape 100 de cadre medicale au coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici