Un parlamentarul danez este logodit cu o tânără de 15 ani. Motivul pentru care nu este arestat

Mike Fonseca, 28 de ani, susţine că el şi tânăra de 15 ani se iubesc, tatăl fetei fiindu-i prieten de familie.

3087 afișări
Imaginea articolului Un parlamentarul danez este logodit cu o tânără de 15 ani. Motivul pentru care nu este arestat

Un parlamentar danez, Mike Fonseca, în vârstă de 28 de ani, a fost exclus din partidul său, Moderaţii, după ce a ieşit la iveală relaţia cu o tânără în vârstă de doar 15 ani.

Potrivit unor surse, relaţia a început când fata era şi mai mică, aflându-se în clasa a VIII-a, chiar dacă tânăra neagă. Fonseca este un prieten al familiei şi, mai ales, al tatălui fetei. Mike le-a explicat tuturor că el şi partenera lui, chiar dacă este minoră, se iubesc.

Dar furtuna s-a pornit oricum în Parlamentul danez. Iar după eliminarea lui din partidul său, care nu doreşte ca membrii săi să aibă relaţii cu minori, niciun alt grup nu l-a primit.

Mike Fonseca, fost pompier şi asistent medical, purtător de cuvânt al guvernului pentru cultură şi afaceri interne, după o perioadă de distanţare de politică, a revenit în Parlament din postura de independent. A primit însă critici de la diverşi colegi.

El se apără spunând că, la 15 ani, chiar dacă nu eşti adult, eşti suficient de mare ca să faci alegeri importante şi aminteşte că iubirea este oarbă. În plus, vârsta de consimţământ în Danemarca este stabilită la 15 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici