Un piteştean părăsit de soţie din cauza certurilor privind ratele în franci elveţieni s-a spânzurat

Un bărbat de 34 de ani, din Piteşti, a fost găsit spânzurat, joi, primele verificări ale anchetatorilor arătând că bărbatul s-a sinucis după ce soţia sa l-a părăsit din cauza deselor certuri provocate de situaţia tot mai grea a familiei, care nu mai putea face faţă ratelor în franci elveţieni.

616 afișări
Imaginea articolului Un piteştean părăsit de soţie din cauza certurilor privind ratele în franci elveţieni s-a spânzurat

Un piteştean părăsit de soţie din cauza certurilor privind ratele în franci elveţieni s-a spânzurat (Imagine: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor argeşeni, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din cartierul Găvana, din municipiul Piteşti, a fost găsit spânzurat, joi, principala ipoteză fiind aceea că bărbatul s-a sinucis din cauza problemelor familiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse judiciare, bărbatul era căsătorit şi avea un copil de trei ani, iar în ultimele zile relaţia cu soţia sa se deteriorase din cauza certurilor provocate de situaţia grea a familiei, în condiţiile în care cei doi aveau de plătit o rată în franci elveţieni.

În urmă cu două zile, după ce bărbatul a lovit-o, femeia şi-a luat copilul şi l-a părăsit, mutându-se la o mătuşă, iar miercuri aceasta depusese la secţia numărul 2 de Poliţie Piteşti o plângere în care îşi acuza soţul de violenţă.

Joi, când a mers acasă, femeia l-a găsit pe bărbat spânzurat de ţevile de la instalaţia de încălzire a apartamentului. Aceasta a anunţat Poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici