Un poliţist a fost înjunghiat după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict

Un poliţist a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a intervenit, împreună cu colegul său, pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un bar din localitatea Ceuaşu de Câmpie (Mureş), agentul fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

220 afișări

Potrivit procurorului Dan Oltean de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, o patrulă formată din doi poliţişti a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane, într-un bar din localitatea Ceuaşu de Câmpie.

"Au fost mai mulţi agresori. Au tăbărât pe unul dintre poliţişti, aplicându-i lovituri de pumni şi picioare. Unul dintre agresori l-a lovit de două ori în piept cu un cuţit", a declarat procurorul Dan Oltean.

Acesta a precizat că în urma incidentului trei persoane au fost reţinute de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzate de tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri.

"I-am reţinut pe cei mai actrivi dintre agresori pentru că au fost mai mulţi. Urmează să cerem Tribunalului Mureş mandat de arestare preventivă", a spus Dan Oltean.

El a precizat că poliţistul înjunghiat în vârstă de 36 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.

Celălalt poliţist a fost doar bruscat, a mai spus Oltean.

Poliţistul înjunghiat se află în stare stabilă, viaţa nefiindu-i pusă în pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Lavinia Cosma, poliţistul a fost adus la unitatea medicală cu o plagă înjunghiată în piept, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Ea a precizat că intervenţia chirurgicală a constat în plasarea unui tub de drenare în cavitatea toracică pentru evacuarea aerului şi a sângelui.

"Pacientul este la Clinica de Chirurgie 2 din Târgu Mureş şi este în stare stabilă. Nu i-a fost pusă viaţa în pericol în urma loviturilor primite. Va sta în spital şase-şapte zile, după care se va decide ce este de făcut în funcţie de evaluarea stării de sănătate", a spus Lavinia Cosma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici