Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii la un scandal din Craiova. 9 bărbaţi au fost duşi la audieri

  • Un poliţist a fost rănit luni în timpul unei intervenţii la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din Craiova.
  • Pentru aplanarea conflictului, oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical.
316 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii la un scandal din Craiova. 9 bărbaţi au fost duşi la audieri

Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii la un scandal din Craiova. 9 bărbaţi au fost duşi la audieri

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, poliţişti au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din localitate. Mai multe echipaje de poliţie au intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice în zona respectivă. Doi poliţişti au tras câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale.

De asemenea, un alt poliţist care a imobilizat unul dintre participanţii la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

Poliţiştii au identificat şi dus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicaţi în eveniment. „Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe sau violare de domiciliu, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani fiind reţinut pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici