Un poliţist de 22 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un autobuz în Bistriţa-Năsăud

Un poliţist de 22 de ani a murit după ce s-a izbit cu maşina de un autobuz care ducea muncitori în Bistriţa-Năsăud.

1013 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de 22 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un autobuz în Bistriţa-Năsăud

Sursă foto: bistriteanul.ro

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 17, în localitatea Josenii Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Tânărul de 22 de ani, din Bistriţa, conducea un autoturism pe direcţia Vatra Dornei-Bistriţa, iar la un moment dat a ajuns pe contrasens, unde a izbit un autobuz ce venea din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bistriţa Bârgăului.

Surse locale spun că autobuzul transporta muncitori. Tânărul care a murit era poliţist.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici