Accident cu doi răniţi în Sibiu, după ce un şofer a intrat pe contrasens. FOTO

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţa, în urma unui accident produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza unui şofer care a condus cu viteză şi a intrat pe contrasens.

438 afișări
Imaginea articolului Accident cu doi răniţi în Sibiu, după ce un şofer a intrat pe contrasens. FOTO

Accident cu doi răniţi în Sibiu, după ce un şofer a intrat pe contrasens. FOTO

Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 1, la ieşirea din localitatea Apoldu de Sus, între două maşini, iar din primele informaţii au fost implicate trei persoane, dintre care două sunt încarcerate.

 

 

„Se intervine pentru descarcerare persoanelor şi acordarea de îngrijiri medicale”, au spus reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţia Sibiu transmite că din primele cercetări şoferul maşinii care mergea spre Sibiu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit cu o altă maşină.

„Şoferul care a pătruns pe contrasens este grav rănit, iar un pasager in vârsta de 22 de ani din maşina condusă regulamentar este rănit uşor”, au spus poliţiştii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici