Autocar implicat într-un accident, în Harghita. Şase persoane au fost rănite

Un autocar şi o dubiţă au fost implicate, marţi după-amiaza, într-un accident produs în comuna Joseni, judeţul Harghita, în urma căruia şase persoane au fost rănite.

123 afișări
Imaginea articolului Autocar implicat într-un accident, în Harghita. Şase persoane au fost rănite

Autocar implicat într-un accident, în Harghita. Şase persoane au fost rănite

Potrivit IPJ Harghita, accidentul a avut loc pe DN 13B, într-o curbă din comuna Joseni, unde o dubiţă care circula spre Gheorgheni a intrat pe contrasens şi a lovit un autocar.

Reprezentanţii ISU Harghita susţin că şase persoane au fost rănite uşor în urma impactului.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, din Gheorgheni şi Topliţa, o autospecială pentru victime multiple din Miercurea Ciuc şi un echipaj de Ambulanţă din Remetea.

 

În jurul orei 15:45, pe D.N. 13B, într-o curbă din comuna Joseni, o autoutilitară care circula spre municipiul Gheorgheni a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici