Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a fost agresat în plină stradă, la Galaţi

Un poliţist, aflat în timpul liber, de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), a fost agresat de un bărbat. Incidentul s-a produs în momentul în care ofiţerul a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între doi bărbaţi şi operatoarea unei agenţii de pariuri.

1276 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a fost agresat în plină stradă, la Galaţi

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a fost agresat în plină stradă, la Galaţi

Incidentul a avut loc vineri pe o stradă din oraşul Galaţi. Poliţistul a sărit în apărarea unei femei care lucrează într-o casă de pariuri şi care fusese agresată verbal de doi clienţi.

Ulterior, agresorii l-au aşteptat pe poliţist în faţa agenţiei şi unul dintre ei l-a lovit, punându-l la pământ. Bărbaţii au fugit cu o maşină care a fost dată în consemn.

Agresorii de 23 şi 31 de ani au fost identificaţi şi acum sunt căutaţi de poliţişti. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici