Un poliţist de la Poliţia Judeţeană Botoşani s-a împuşcat în curtea instituţiei

Un poliţist de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, s-a împuşcat, joi, cu pistolul din dotare, în curtea interioară a instituţiei, iar cadrele medicale ajunse la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa.

61 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de la Poliţia Judeţeană Botoşani s-a împuşcat în curtea instituţiei

Un poliţist de la Poliţia Judeţeană Botoşani s-a împuşcat în curtea instituţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Comisarul-şef de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani care s-a sinucis, joi dimineaţă, lucra în Poliţie din anul 1995, iar conducerea IJP afirmă că acesta era un ofiţer conştiincios şi că nu a fost sancţionat niciodată.

Şeful IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, a declarat că poliţistul, care lucra la Serviciul de Analiză şi Sinteză, nu era obligat să poarte pistolul asupra sa şi că era înarmat doar în misiuni punctuale.

"Nu ştiu cum a ajuns pistolul asupra sa, având în vedere sarcinile pe care le are. El purta arma doar la misiuni punctuale. Mă gândesc, pentru că el coordona Centrul operativ de analiză şi sinteză şi avea acces în camera cu arme, că a luat pistolul în această dimineaţă. Trebuie să vedem dacă pistolul este al lui sau al vreunui coleg", a declarat Şerbănoiu, care a precizat că bărbatul era încadrat în Poliţie din februarie 1995.

El a mai spus că poliţistul Cristi Vieru era un ofiţer conştiincios, specialist grad I şi că nu a fost sancţionat niciodată.

Cadrele medicale care au ajuns la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Poliţistul, care s-a împuşcat în urechea stângă, avea 46 de ani, era căsătorit şi avea un băiat în clasa a XII-a. Primele informaţii furnizate de colegi ai bărbatului erau că acesta avea 42 de ani.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici