Un poliţist din Anvers, muşcat de o cerşetoare agresivă

Un agent de poliţie din Anvers a fost agresat, joi, de doi tineri care cerşeau, unul dintre ei de naţionalitate română, relatează RTL.

25 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Anvers, muşcat de o cerşetoare agresivă

Un poliţist din Anvers, muşcat de o cerşetoare agresivă (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Joi după-amiază, agentul, care nu era în timpul serviciului, a văzut o cerşetoare care aborda trecătorii în stradă.

Ea a urmărit două femei în vârstă până la domiciliul acestora, pentru a le lua banii. Atunci poliţistul a intervenit şi s-a legitimat. După un timp, tânăra a continuat să cerşească agresiv, luând trecătorii de braţ şi insistând să îi dea bani.

Când a încercat să o identifice agentul, prietenul femeii, de naţionalitate română, a intervenit.

Poliţistul a cerut ajutoare, iar cerşetorii au vrut să fugă. Femeia l-a muşcat pe inspector în busculada ce a urmat.

Cei doi tineri au fost prinşi de un alt poliţist şi au fost duşi la comisariat, unde au fost recalcitranţi, înjurând şi scuipând. Tânăra are 17 ani şi are domiciliul în Anderlecht. Iar românul are 18 ani. El a fost închis şi urmează să fie repatriat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici