Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

Un poliţist de la Secţia 12 din Capitală şi-a împuşcat mortal soţia, joi după-amiază, apoi a încercat să se sinucidă împuşcându-se în cap, acesta decedând, joi seară, la Spitalul Bagdasar-Arseni.

294 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat soţia, apoi a încercat să se sinucidă (Imagine arhivă: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Poliţistul fusese adus, joi după-amiază, la Spitalul Bagdasar-Arseni, în stare foarte gravă, după ce s-a împuşcat în cap cu aceeaşi armă cu care şi-a ucis soţia.

Victimele au fost preluate de echipajele SMURD, în stare gravă, pentru a fi duse la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, dar femeia a făcut stop cardiac şi a murit în drum spre unitatea sanitară, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica, bărbatul a fost adus în stare foarte gravă, în comă, fiind internat la Secţia de terapie intensivă, iar femeia era decedată când a ajuns la unitatea sanitară.

Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, într-un bloc de pe Aleea Foişorului din Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Poliţistul, în vârstă de 25 de ani, a lucrat din 2005 până în 2007 la Braşov, după care s-a transferat la Bucureşti, iar soţia acestuia era angajată a Poliţiei Militare, a precizat comisarul Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, poliţistul şi-a împuşcat soţia cu arma din dotare, un pistol Carpaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din Sectorul 3 şi ofiţeri ai Serviciului Omoruri.

Cel care a sunat la numărul de urgenţă 112 a fost administratorul blocului, care a intrat în casă şi i-a găsit pe cei doi răniţi, dar conştienţi. Potrivit administratorului, cei doi erau despărţiţi din luna noiembrie.

Administratorul a mai spus că tânărul a venit, joi, la locuinţa femeii, unde se aflau şi părinţii acesteia, încercând să se împace cu ea. Părinţii victimei au părăsit apartamentul, după care a izbucnit un conflict între soţi. Acesta a povestit că a găsit-o pe soţia poliţistului într-un fotoliu din apartament, rănită, iar bărbatul era întins pe jos, ambii fiind împuşcaţi în cap.

Potrivit martorilor, pistolul, cu care au fost trase două gloanţe, era aruncat pe jos în apartament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici