Un poliţist din Slobozia, aflat în timpul serviciului, s-a ÎMPUŞCAT mortal. El le-a spus superiorilor că nu se simte prea bine

Un poliţist din Slobozia, aflat în timpul serviciului, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în sediul Poliţiei Locale, el împuşcându-se cu arma din dotare. El fusese în concediu medical, el revenind la serviciu în urmă cu patru zile, iar duminică dimineaţă le-a spus superiorilor că are probleme de sănătate şi "nu se simte prea bine".

734 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Slobozia, aflat în timpul serviciului, s-a ÎMPUŞCAT mortal. El le-a spus superiorilor că nu se simte prea bine

Un poliţist local din Slobozia, aflat în timpul serviciului, s-a împuşcat mortal cu arma din dotare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Locale Slobozia, Laurenţiu Abaza, poliţistul lucra în cadrul instituţiei din anul 2005 şi a trecut "foarte bine" ultima testare psihologică, efectuată la jumătatea acestui an.

"Lucra din anul 2005 la Poliţia Locală Slobozia, înainte a fost gardian public. Lucra de la înfiinţarea instituţiei la noi, a trecut foarte bine ultima testare psihologică, în aprilie sau mai. Era un băiat corect, conştiinicios, pe mine m-a surprins gestul lui. Nu avea o sănătate de fier, avea probleme cu tensiunea. Revenise la serviciu de patru zile după ce a fost în concediu medical. Am avut o discuţie cu el despre probleme sale medicale, dar mi-a zis că este totul în ordine. În această dimineaţă el a declarat că nu se simte prea bine", a spus Laurenţiu Abaza.

Colegii poliţistului afirmă că bărbatul a mai acuzat probleme medicale, cardiace şi de tensiune, dar şi cu ficatul, iar comportamentul său de la serviciu, din ultima perioadă, nu a lăsat să se înţeleagă că ar fi avut neînţelegeri în familie sau neajunsuri financiare.

"A băut o cafea cu un coleg, apoi a spus şefei că nu e într-o stare prea bună. A cerut permisiunea să se ducă până acasă, dar se pare că nu a mai ajuns acasă, a revenit la serviciu şi s-a dus în baie şi s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Bărbatul intrase în tura de serviciu duminică dimineaţă, la 07.00, iar la ora 08.00 s-a produs tragedia. Un coleg de-al său l-a găsit decedat", a declarat primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, oamenii legii au fost sesizaţi că un bărbat din municipiul Slobozia, poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Slobozia, aflat în timpul serviciului, s-a sinucis în baia din sediul instituţiei.

"Este vorba despre un poliţist local, care era în timpul serviciului, angajat la Poliţia Locală care aparţine de Primăria Slobozia. El a motivat că îi este rău şi s-a dus la baie unde s-a împuşcat în cap. Avea 49 de ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa care cercetează împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, agent Iuliana Fecioru.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul era divorţat şi avea o fată la facultate, căreia îi plătea pensie alimentară. Agentul locuia împreună cu mama lui.

Vecinii povestesc că în ultima vreme bărbatul ar fi avut o stare depresivă din cauza divorţului.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de către un echipaj al Serviciului Medico-Legal Ialomiţa şi transportat la morga din Slobozia.

Un poliţist local din Slobozia, aflat în timpul serviciului, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în sediul Poliţiei Locale, el împuşcându-se în cap cu arma din dotare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici